Auto-ongeluk vandaag? - Auto Service Polder

Auto-ongeluk vandaag? Wat te doen bij een auto-ongeluk. Een auto-ongeluk zit in een klein hoekje en is natuurlijk ontzettend schrikken...

Auto-ongeluk vandaag?

Wat te doen bij een auto-ongeluk. Een auto-ongeluk zit in een klein hoekje en is natuurlijk ontzettend schrikken en vervelend. Als u een auto ongeluk heeft gehad, is het belangrijk de volgende stappen te doorlopen:

1. Breng uzelf en anderen zo snel mogelijk in veiligheid.
2. Bij persoonlijk letsel belt u 112 voor een ambulance. Bestaat er twijfel over de schuldvraag? Neem dan contact op met de politie.
3. Vul samen met eventuele andere betrokkenen het Europees Schadeformulier in.
4. Neem contact op met één van de ABS Autoherstel vestigingen bij u in de buurt.
5. Meld de autoschade altijd binnen 24 uur bij uw lease- of verzekeringsmaatschappij.

Mijn Garage Website helpt u verder!

Als u een auto-ongeluk heeft gehad kunt u contact met ons opnemen om de schade te laten herstellen. Voordat u overgaat tot het laten repareren, moet u de autoschade binnen 24 uur melden bij uw lease-, verzekeringsmaatschappij of assurantietussenpersoon.

De autoschadeherstellers van alle Mijn Garage Website staan 24/7 voor u klaar, helpen u graag bij het invullen van uw schadeformulier of bij het verhalen van de schade op de tegenpartij als u WA verzekerd bent en zelf de schade van een auto ongeluk niet hebt veroorzaakt. Ook kleinere auto ongeluk schades repareren wij eenvoudig met de nieuwste technieken. Hierdoor bespaart u kosten. Kortom wij bieden u services waar u niet om heen kunt. Auto ongelukg vandaag? Maak direct een afspraak met Mijn Garage Website, wij repareren vertrouwd, vakkundig en snel.