Automaat spoelen/flushen - Auto Service Polder

Automaat Spoelen Actieprijs van €299 voor €165 ex. BTW! Inclusief olie, zonder filter. Van A tot Z kost bij ons...

Automaat Spoelen

Actieprijs van €299 voor €165 ex. BTW! Inclusief olie, zonder filter.

BG-PXT-2013 - kopieVan A tot Z kost bij ons het reinigen tijdelijk €165 ex. btw. Het mooiste is, dat wij ook op locatie flushen. Alleen de CVT en de DSG bak tarieven veranderen met prijs.

 

Longlife automatische versnellingsbakolie? En die hoeft nooit vervangen te worden?? De fabrikant en uw dealer zeggen dat dat inderdaad zo is! Maar het feit is dat juist door vervuiling van de automaatolie (o.a. door slijtage) oliekanalen verstopt raken en de lammelen vervuilen.

 

Zelfs bij lagere kilometerstanden komt het al vaak voor. De olie is dusdanig vervuild dat oliekanalen dichtslippen en lamellen vervuilen. Dit kan uiteindelijk tot gevolg hebben dat de automaat vernieuwd, gereviseerd of anderszins reparaties behoeft met als gevolg een rekening van duizenden Euros. Olie fabrikanten, zelfs van de beste merken geven als maximale vervaningstermijn voor hun longlife automaat olie 90.000km aan. Dit in tegenstelling tot uw dealer die zegt dit hoeft nooit te gebeuren. Waarom zou een dealer dit zeggen? Misschien omdat zij liever de automaat incl. olie vervangen? De originele doorzichtige rode of gele olie is in 9 van de 10 gevallen die wij spoelen gitzwart geworden door vervuiling en of verbrand.

 

Spoelen en reinigen (flushen) van een automatische transmissie

Bij het spoelen wordt er een machine aan uw automaat aangesloten, waarna uw auto op temperatuur gebracht wordt. Hierdoor wordt de olie rond de 75 graden, wat de ideale temperatuur is om uw automaat te spoelen. Voor het intensief reinigen van uw automaat wordt er een reiniger toegevoegd welke ervoor zorgt dat al het vuil wat in de transmissie is achtergebleven samen met de olie in de machine wordt gebracht. Nadat uw automaat 45 minuten gespoeld heeft, wordt de oude olie uit de transmissie gehaald en de nieuwe olie teruggeplaatst en op peil gebracht. Na het spoelen kan uw versnellingsbak opnieuw ingeleerd worden door middel van de diagnose apparatuur aan te sluiten op uw auto en de versnellingsbak te resetten.

 

We staan al onze werkzaamheden GARANT!

 

KLAAR TERWIJL U WACHT ER IS ALTIJD EEN WARM KOPJE KOFFIE VOOR U KLAAR!!

 

We doen deze actie omdat we ook een deel uitmaken van het maatschappij en weten dat mensen overal aan moeten bezuinigen…