Caravan- of camperschade - Auto Service Polder

Schade caravans en campers Schade aan uw caravan of camper? Dat is erg vervelend. Bij Mijn Garage Website helpen wij u...

Schade caravans en campers

Schade aan uw caravan of camper? Dat is erg vervelend. Bij Mijn Garage Website helpen wij u graag. Wij werken met de modernste technieken en hebben vele jaren ervaring met het repareren van caravans en campers.

Mijn Garage Website heeft is een garage in Amsterdam, waar goed opgeleide medewerkers werken aan het vakkundig herstel. U kunt uw caravan of camper te allen tijde afgeven bij onze vestiging in Amsterdam. Zij zorgen dan voor het transport van en naar de specialisten binnen onze keten. Bent u niet in de gelegenheid uw caravan of camper te brengen? Geen probleem. Wij halen hem op en brengen hem weer terug. Wel zo makkelijk!

Caravan- of camperschade? Wat kunnen wij voor u doen?

Natuurlijk kunt u bij Mijn Garage Website terecht voor reparatie van plaatwerk, spuitwerk, interieur en kunststof, maar ook uw airconditioning en elektronische installatie worden door ons professioneel hersteld. Ook voor caravan- en camperbanden en zelfs ruitherstel of ruitvervanging bent u bij ons aan het juiste adres. En mocht u onverhoopt schade hebben net vóór of tijdens uw vakantie, graag regelen wij een vervangende caravan of camper voor u.