Grote onderhoudsinspectie (incl. gratis APK) - Auto Service Polder

Grote onderhoudsinspectie (incl. gratis APK) Een uitgebreide inspectie van uw auto op maar liefst 78 punten. De grote onderhoudsbeurt is...

Grote onderhoudsinspectie (incl. gratis APK)

Een uitgebreide inspectie van uw auto op maar liefst 78 punten. De grote onderhoudsbeurt is de beste investering om zorgeloos te blijven rijden. Bovendien krijgt uw auto meteen een APK. Dat is wel zo handig. Wij bieden u een gegarandeerde prijs voor een grote onderhoudsbeurt plus gratis APK. Uw auto wordt gecontroleerd op 78 punten van de grote beurt checklist. Natuurlijk worden de olie, het oliefilter en het luchtfilter vervangen. Vraag een offerte aan om exact te zien wat er bij uw auto wordt gecontroleerd en vervangen en wat het gaat kosten.

De APK-kosten bestaan uit 2 delen, de kosten voor de uitvoering van de keuring (bij deze klus gratis) én de kosten om het voertuig af te melden bij de RDW. Alleen de APK-kosten voor het afmelden van uw auto bij het RDW is inbegrepen. Als de monteur constateert dat vervanging van andere onderdelen noodzakelijk is, dan overlegt hij eerst met u. Zo voorkomt u financiële verrassingen.

Waarom grote onderhoudsbeurt + APK?

De grote beurt geeft inzicht in de staat van uw auto. Door een grondige inspectie weet u welke grote reparaties in de toekomst nodig zijn. Misschien kunt u ze dankzij een grote beurt zelfs wel voorkomen. Na de onderhoudsinspectie gaat u weer met een veilige auto de weg op. Met een auto die APK is gekeurd.