Turbo revisie - Auto Service Polder

Turbo revisie Bij Autoservice Polder kunt u terecht voor de revisie van turbo's van alle mogelijke voertuigen. Autoservice Polder kan...

Turbo revisie

UntitledBij Autoservice Polder kunt u terecht voor de revisie van turbo’s van alle mogelijke voertuigen. Autoservice Polder kan voor u uw eigen turbo reviseren, maar u kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van een reeds gereviseerde turbo, die normaal gesproken bij ons op voorraad ligt. Hierdoor hoeft u niet lang te wachten op een opnieuw goed werkende turbo en de aanschafprijs blijft daardoor laag.

 

Kies voor kwaliteit en professionaliteit, Autoservice Polder. Kapotte 1 onderdelen stellen u altijd voor een dilemma: repareren, vervangen of reviseren?In de praktijk blijkt dat het repareren van een turbo vaak een korte termijn oplossing is. Het vervangen van uw turbo is daarnaast een dure aangelegenheid. Autoservice Polder raadt u aan om uw turbo te laten reviseren. Dit is een oplossing voor op de lange termijn, zodat u weer kunt genieten van uw turbo.

 

Op internet bestaan er echter spookverhalen waarin verteld wordt dat turbo revisie niet mogelijk is en in sommige gevallen wordt er zelfs gesproken van een verbod door de fabrikant. Deze verhalen zijn niet waar. Het reviseren van een turbo is een complexe aangelegenheid waardoor veel bedrijven simpelweg niet in staat zijn om de turbo te reviseren. Autoservice Polder biedt deze dienst wel aan.Eventueel uitbouwen van uw oude turbo en in bouwen van de gereviseerde turbo is mogelijk .