Werkplaats - Auto Service Polder

Onze werkplaats Bij Auto Service Polder werken deskundige mensen, echte vakmensen. Zij hebben verstand van ieder automerk en gaan ook regelmatig...

Onze werkplaats

Bij Auto Service Polder werken deskundige mensen, echte vakmensen. Zij hebben verstand van ieder automerk en gaan ook regelmatig op cursus om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Dankzij het juiste personeel en de geschikte apparatuur kunnen wij bijna ieder gebrek aan uw auto verhelpen. Wij zullen nooit onderdelen aan uw auto vervangen zonder het vooraf met u te overleggen. U kunt ook het onderhoud combineren met het repareren van eventuele schade aan uw auto omdat wij ook een schadeafdeling hebben. U bent uw auto dan maar 1 keer kwijt. Bij ons ontvangt u altijd van te voren een prijsopgave en achteraf een duidelijke gespecificeerde factuur waarop u tot in details kunt zien wat er aan uw auto gedaan is. Wij staan bekend om onze korte wachttijden, vooral bedrijven zijn hier erg blij mee omdat ze maar voor een korte periode hun bedrijfswagen kwijt zijn. Door periodiek onderhoud gaat u altijd veilig en zonder zorgen op weg. Daarnaast is goed onderhoud belangrijk voor de levensduur van uw auto. Hierbij valt te denken aan het verversen van olie, afstellen van de remmen of het vervangen van de distributieriem. Ook voor onderhoud aan uw nieuwe auto bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Voor nieuwe banden, een uitlaat, een accu, airco service, inbouw alarm-, audio- en navigatieapparatuur, ruitreparatie en vervanging of schokbrekers is Auto Service Polder ook de beste keus. Tevens kunt u ook bij ons terecht voor reiniging van zowel interieur als exterieur, en stoffering van uw auto.

 

Storingen

Auto Service Polder beschikt over alle diagnose apparatuur om storingen te diagnosticeren en eventueel op te lossen, net al bij de dealer. Hoogwaardige afstel-, meet-, en testapparatuur hebben wij dus ook in huis. U hoeft niet apart een afspraak bij de dealer te maken om uw storingen te verhelpen. Als tip willen wij u meegeven; bij rood lampje meteen stoppen en niet verder rijden en bij een geel/oranje lampje, eventueel doorrijden maar wel een afspraak maken om naar uw auto te laten kijken. Dus net als bij verkeerslichten!