Wie zijn wij - Auto Service Polder

Over ons Uw auto is een kostbaar bezit, dus dient u er van uit te kunnen gaan dat wij alles in...

Over ons

Uw auto is een kostbaar bezit, dus dient u er van uit te kunnen gaan dat wij alles in het werk stellen om uw auto in een perfecte conditie te houden. En dat doen wij ook. Ons team met vakmensen zijn specialisten in hun vakgebied en hebben een jarenlange ervaring op gedaan. In veel gevallen kunnen wij u vooraf een kostenindicatie geven, mochten we tijdens de uitvoering van de onderhoudsbeurt zaken aantreffen waarbij we reparaties of vervanging aanbevelen, dan nemen we altijd eerst contact met u op. U ontvangt dan een kosteloos advies en een vrijblijvende prijsopgave. We gaan pas tot een verdere reparatie over als u toestemming heeft gegeven. Zo komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan.

 

Geen tijd te verliezen!

Bij ons bent u altijd weer snel op weg. Uw auto heeft nu eenmaal onderhoud nodig, een bezoek aan de garage is voor iedereen onvermijdelijk. Wij doen er alles aan om uw auto zo goed en zo snel mogelijk te repareren. De benodigde onderdelen voor de reparatie van uw auto worden per uur aangeleverd zodat wij u altijd snel en efficiënt van dienst kunnen zijn. Voor kleine reparaties bent u zelfs zonder afspraak welkom. Lange wachttijden kennen wij niet. Bedrijfswagens krijgen bij ons prioriteit, omdat wij er bewust van zijn dat u uw bedrijfswagen hard nodig heeft.

 

Afspraak maken

Via het onderstaand formulier kunt u heel simpel en snel een vrijblijvende afspraak met Auto Service Polder maken. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de afspraak te bevestigen, zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen.

 

Please wait...