Automaatbak spoelen, spoelen automaatbak, automaatbak laten spoelen - Auto Service Polder

[/vc_column] AUTOMAAT LATEN SPOELEN Van €299 voor €165 ex.btw! Heb je schakelklachten? Heb je last van slecht schakelen, toerental, bonken, slippen,...
[/vc_column]

AUTOMAAT LATEN SPOELEN

Van €299 voor €165 ex.btw!

Heb je schakelklachten? Heb je last van slecht schakelen, toerental, bonken, slippen, verhoogd brandstofverbruik, kickdown problemen of simpelweg het niet functioneren van de automaatbak? Dan is de kans groot dat er sprake is van vervuiling omdat dit eenmaal één van de zwaarst belaste onderdelen van je auto is.

Effectieve Powerflush® behandeling
Met een Powerflush behandeling is het probleem vaak opgelost. Dankzij het spoelen van je automaatbak kan het probleem eenvoudig verholpen worden. Na de behandeling schakelt je auto in de meeste gevallen weer als nieuw. Wij behandelen alle merken auto’s van onder meer Volkswagen, BMW, Audi, Mercedes-Benz, Renault, Volvo, Land-Rover en alle overige merken.

ACTIE

Automaatbak spoelen met Kroon© olie inbegrepen voor €165 ex.btw (€199 incl.btw)
Ex. Filter

Stel je vraag via Whatsapp!

whatsapp

Auto Service Polder

Nijverheidsweg 27E, 2031 CN Haarlem
Email: info@autoservicepolder.nl
Tel: 023 – 58 34 549
Mob: 06 – 21 33 09 44

[/vc_row]

Stel een vraag

Please wait...

Automaatbak spoelen

Bent u in het bezit van een mooie auto en wilt u graag langdurig van deze auto genieten. Dan moet u niet alleen bij reparaties een expert inschakelen, maar ook preventief onderhoud speelt een belangrijke rol om de gebruiksduur te verlengen en de veiligheid te garanderen. Veel onderhoudszaken kunt u ongetwijfeld zelf wel verrichten als u een beetje handig bent. Tegelijkertijd zijn er ook bepaalde zaken die u het beste door een expert kunt laten doen. Een automaatbak spoelen is daar een goed voorbeeld van. Dit kunnen wij prima voor u doen. In deze tekst bespreken wij de kracht van onze bedrijf.

Spoelen automaatbak

Het spoelen van automaatbak is aan te raden wanneer u niet meer goed kunt schakelen. Ook andere problemen kunnen dan ontstaan. U begrijpt ongetwijfeld wel dat het verstandig is om dit grondig te laten doen. Wij hebben gelukkig goede reinigingsapparatuur en gaan dan ook graag voor u aan de slag. Uiteraard is dit maar één van de zaken waar wij ons op focussen. Er is namelijk nog veel meer waar u aan kunt denken. Wij kunnen ook uw roetfilter reinigen en uw motor reviseren. Daarnaast zijn er nog vele andere reparaties die wij met liefde voor u uitvoeren.

Automaatbak laten spoelen

Een automaatbak laten spoelen is dus zeker geen slecht idee. Bij ons geniet u ook van een uitstekende service. Wij hebben als bedrijf veel expertise en ook onze monteurs hebben al veel ervaring. Ze hebben passie voor het werk en ze zijn ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ze maken handig gebruik van de geavanceerde apparatuur uit onze garage en zo hebben wij al veel klanten tevreden kunnen stellen.