Service & garantie - Auto Service Polder

Productgaranties Wij willen 100% tevreden klanten. Dat kan alleen als de producten en reparaties van de beste kwaliteit zijn. Wij garanderen...

Productgaranties

Wij willen 100% tevreden klanten. Dat kan alleen als de producten en reparaties van de beste kwaliteit zijn. Wij garanderen de kwaliteit van de gemonteerde producten en geven daarom uitgebreide productgaranties.

  • Banden worden voor een periode van 12 maanden tegen fabricagefouten gegarandeerd. In deze garantie wordt het verbruikte profiel verrekend.
  • Uitlaten worden volledig gegarandeerd tegen fabricagefouten en/of doorroesten gedurende een periode van 24 maanden, gerekend vanaf de aankoopdatum.
  • Alle door ons geïnstalleerde accu’s worden in geval van fabricagefouten en/of montagefouten volledig gegarandeerd gedurende een periode van 24 maanden, gerekend vanaf de aankoopdatum. Op camping- en hobbyaccu’s geldt een garantie van 12 maanden.
  • Schokdempers worden in geval van fabricagefouten en/of montagefouten volledig gegarandeerd – ongeacht het aantal gereden kilometers – gedurende de periode van 36 maanden, gerekend vanaf de aankoopdatum.
  • Remreparaties en vervangen remdelen worden volledig gegarandeerd tegen fabricagefouten en/of montagefouten gedurende een periode van 12 maanden, gerekend vanaf de aankoopdatum en met uitzondering van slijtage aan het frictiemateriaal.
  • Alle door ons geïnstalleerde katalysatoren worden in geval van fabricagefouten en/of montagefouten volledig gegarandeerd gedurende een periode van 12 maanden, gerekend vanaf de aankoopdatum.