Olieverbruik VAG benzinemotor 1.4 TFSI ,1.8 TFSI en 2.0 TFSI - Auto Service Polder

Olieverbruik VAG benzinemotor 1.4 TFSI, 1.8 TFSI en 2.0 TFSI De oplossing tegen hoog olieverbruik Audi Benzine motoren Er is...

Olieverbruik VAG benzinemotor 1.4 TFSI, 1.8 TFSI en 2.0 TFSI

De oplossing tegen hoog olieverbruik Audi Benzine motoren

Er is een verhoogd olieverbruik geconstateerd bij de benzine motoren van Audi. Het gaat specifiek om de motoren 1,4 TFSI ,1.8 TFSI en 2.0 TFSI. Deze benzine motoren komen voor in de Audi A3, Audi A4, Audi A5, Audi A6 en Audi Q5 en in modellen van Volkswagen, Seat en Skoda. Wij hebben een permanente oplossing voor dit vervelende probleem.

Wat is het probleem?

De olieschraapveer komt door koolaanslag dicht te zitten. Dit onstaat door de verbrande olie. Hierdoor kan de olie niet goed meer afgevoerd worden en in de verbrandingsruimte terecht komen. Hierdoor verbrandt de olie en stijgt het olieverbruik.

Gevolg schade kan optreden aan de katalysator van de Audi, omdat de verbrande olie de katalysator vervuilt. Een vervanging van de katalysator brengt extra kosten met zich mee. Met name de modellen uit de bouwjaren 2008, 2009, 2010, 2011 en 2012 vertonen overmatig olieverbruik.

Coulance?

Veelal is er geen sprake meer van coulance. ANWB, rechtsbijstand partijen zijn inmiddels bekend met het feit dat importeur PON nagenoeg niet van dienst kan zijn. De juridische maatstaf die hierbij genomen wordt, is dat een auto minimaal 4 jaar als deugdelijk dient te functioneren. Een gemiddelde reparatie kost echter al gauw rond de € 4.500,00 excl. B.T.W.

Wij hebben een betaalbare oplossing!

Oplossing voor hoog olieverbruik Audi benzine motoren.Wij modificeren uw TFSI motor en zorgen ervoor dat het verhoogde olieverbruik niet meer terugkomt. De volgende handelingen vinden plaats:

Wij demonteren de cilinderkop, distributie ketting, oliecarter en zuigers met drijfstangen en lagers. Hierop controleren alle onderdelen, met name de cilinder wanden. Volgend reinigen wij de motor en onderdelen, monteren wij nieuwe gemodiceerde zuigers en zuigerveren. De distributieketting, ketting geleiders en spanner worden ook vernieuwd. Evenals alle pakkingen, keerringen, motorolie, oliefilter, kopbouten en koelvloeistof.

Reparatietijd en vervangend vervoer

De permanente oplossing voor hoog olieverbruik van Audi TFSI motoren.Wij modificeren uw Audi motor voor € 1.900,- excl. B.T.W.Omdat wij gespecialiseerd zijn in Audi en wij inmiddels ruime ervaring hebben in deze reparatie, kunnen wij dit snel en goedkoop voor u oplossen. Je krijgt bij deze revisie 12 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. De gehele reparatie neemt ca. 4 werkdagen in beslag, wij kunnen u vervangend vervoer aanbieden voor € 19,00 excl. B.T.W. per dag.


Heeft u nog vragen?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of bel direct 023-5834549

Auto Service Polder
Nijverheidsweg 27e
2031cn Haarlem
info@autoservicepolder.nl